Select Page

Bemutatkozás

Szarka Dávid vagyok, elsősorban esküvő fotós de más területeken is dolgozom. Szeretek új embereket megismerni, a finom kávét, utazni, a természetet és jókat nevetni, meg persze a fotózás is a listám egyik fontos pontja. Munkám során inkább a „segítő barát” szerepét szeretem betölteni, nem pedig a srácét, akit mindenki „idegen esküvőfotós”-ként emleget. Persze ez nem csak azt jelenti, hogy a nagy napot barátaim ünneplésével töltöm, hanem azt is, hogy a legszebb és legjelentősebb pillanatok észrevétlen megörökítésén dolgozom, akárcsak egy ninja. Célom, hogy olyan képeket készítsek a nagy napotokon amiket ha később megnéztek, újra tudjátok élni a napot. Hatalmas öröm számomra amikor átadhatom az elkészült anyagot és láthatom, hogy mennyire tetszik a pároknak a munkám. 

Rólam mondták:

Nagyon régóta figyeltük a képeidet, hihetetlen a sebesség, amivel fejlődsz. Minden egyes fotózással újat tudsz mutatni. Van saját stílusod, de mégsem unalmasan felismerhetőek a képeid. Nagyon menő helyszíneket találsz, nem sajnálod az energiádat, idődet a tökéletes képekért.Őszintén szólva, mi nem nagyon szeretünk fotózkodni, ezért kicsit félve indultunk el még a jegyes fotózásra, de annyira értesz a hangulat megteremtéséhez is, ezért garantált, hogy őszinte fotók készülnek.Nagyon köszönjük, hogy nem csak együtt ünnepeltél velünk, de még meg is örökítetted nekünk a nagy napunkat.

-Márti+Ádám-

Az egyik legjobb döntésünk volt az esküvőszervezés során, hogy téged választottunk fotósunknak. Már a jegyesfotózás során láthattuk, hogy milyen profi munkát végzel, és alig vártuk, hogy pár hónappal később az esküvőnkön is részt vegyél. A képek természetesen szuperek lettek, a nap folyamán mindent meg tudtál örökíteni, amit fontosnak éreztünk – és mindezt szinte észrevétlenül. Maximálisan elégedettek vagyunk a munkáddal, és minden házasulandó barátunknak, ismerősünknek téged fogunk ajánlani! Köszönjük!!! 

-Dóri+Bence-

Az évek folyamán szerencsém volt végignézni a munkásságod, és lenyűgöz az a fejlődés amin végigmentél. Nem hogy nagyon jól végzed a munkád, de még a hangulat is szuper a fotózás közben. Egy percig sem bántam, hogy te fotóztál az esküvőnkön! Kiváló munkát végeztél, nagyon hálásak vagyunk!

-Marina+Milán-

Történetek:

Instagram:

Konnekt: